Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján 7.1-AV adóvevő Auna AMP-7100 2000W-erősítő, bronz megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 67090 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna AMP-7100 egy nagyon tehetséges 7.1-Surround AV-erősítő, mely nyugodtan tekinthető a technika-világ hajtóerejének, s kitűnően kiegészít minden házimozit és HiFi-berendezést. A HiFi-erősítő, 2000W-os csúcsteljesítményt ajándékoz házimozija hangszóróinak. Az optikai bemenet, 2 koaxiális bemenet, illetve az 7.1 kimenet segítségével képes ez a csúcsminőségű berendezés, High-End-konzolokkal, Blu-Ray- és DVD-lejátszókkal párhuzamosan összeköttetésbe lépni. Mindezen által az Auna AMP-5100-S készülék három sztereó RCA bemenettel, CD-és MP3-lejátszókhoz, valamint HiFi-berendezésekhez csatlakoztatható, jack bemenettel rendelkezik . Sőt beépített rádió-adóvevőt is tartalmaz. Mint egy igazi AV-adóvevő, képes az Auna-berendezés három kompozit, komponens és S videó-forrást centralizálni, s azt televízió, vagy más vetítő által továbbadni. A berendezés és házimozi, illetve más HiFi-berendezések közötti csatlakozásán kívül, más hasznos kiegészítőt is kínál ez a kiváló berendezés -két elülső mikrofon-bemenet, mely lehetővé teszi az Auna AMP-2580 használatát különféle PA-rendezvényeken: Karaoke-bulik, propagációk és összejövetelek. Ami a technikai teljesítményt illeti , az Auna-erősítő egészen 2000W-tal rendelkezik, melynek köszönhetően az összes magán- és cégrendezvény különleges hangzást nyer. Elülső rész animált képernyővel, csiszolt alumíniumbevonattal és bronz konstrukcióval, mely mindenki otthonában stílusos kiegészítőként is megállja helyét.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket 7.1-AV adóvevő Auna AMP-7100 2000W-erősítő, bronz kedvező áron 67090 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236110065

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Václav

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fridrich

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ignác

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Olympia

A 7.1-AV adóvevő Auna AMP-7100 2000W-erősítő, bronz terméknek nagyon jó értékelése van. A Karaoke készülékek, karaoke rendszerek kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

LTC Karaoke Star 4 All in 1, karaoke szett

LTC Karaoke Star 4 All in 1, karaoke szett

Plug & Play-támogatású szett digitális USB-vel és bluetooth erősítővel. Toronyszerű szerkezetének...

Auna KS-1 Starlet karaoke rendszer, fekete

Auna KS-1 Starlet karaoke rendszer, fekete

Az Auna KS-1 Starlet egy univerzális karaoke rendszer, amely minden karaoke partyból különleges...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 04.08.2021

Értékelés:
(88.2%)