Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna 5.1-JW, 95W RMS, multimédiás surround hangfalrendszer, AUX aktív hangfalak megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Auna 5.1-JW, 95W RMS, multimédiás surround hangfalrendszer, AUX aktív hangfalak A stílusos 5.1 hangfalrendszer mindenfajta audiorendszer hangját felerősíti: a DVD-ktől kezdve az MP3 lejátszókon át a PC-kig, mindemellett az aktív technika a hangzást eddig ismeretlen szintre emeli. A rezgésmentes fa szerkezet és a Sidefiring basszusreflex subwoofer kölcsönös együttműködésben alakít ki éles, tiszta hangzást, mely magas hangjaival és basszusaival sem okoz csalódást. Optikailag a rendszer vonzó elülső piano lakk optikájával és tompa kék fényeffektusával, mellyel a készülék számára finom eleganciát biztosít mely minden stílushoz illik. A készülék megvásárlása előtt kérem ellenőrizze, hogy DVD lejátszója rendelkezik-e az 5.1 cinch kimenet készlettel. Ez az 5.1 surround hangzás biztosítása miatt fontos, mivel a szett nem rendelkezik beépített surround dekóderrel.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna 5.1-JW, 95W RMS, multimédiás surround hangfalrendszer, AUX aktív hangfalak kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365796154

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház 5.1 Házimozi rendszerek kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaromír

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentína

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvester

Akciósan, 33490 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vieroslava

A Auna 5.1-JW, 95W RMS, multimédiás surround hangfalrendszer, AUX aktív hangfalak terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klaudia

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Auna 5.1-JW, 95W RMS, multimédiás surround hangfalrendszer, AUX aktív hangfalak termékre mindőssze 33490 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

5.1 hangfal rendszer Auna HF583, USB, SD, MP3, rádió,5000W

5.1 hangfal rendszer Auna HF583, USB, SD, MP3, rádió,5000W

Az Auna HF583 egy aktív 5.1 sztereó rendszer.A rendszer USB és SD bemenetekkel rendelkezik,...

Auna Concept 620 5.1-csatornás hangfal rendszer, USB, SD

Auna Concept 620 5.1-csatornás hangfal rendszer, USB, SD

Az Auna aktív hangfal rendszer egy multifunkciós 5.1 házimozi rendszer AM/FM rádióval és...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(76.4%)