Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna AB-450 4-utas erősítő, autóba alkalmas, 2400W megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 23490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna híres a maga fehér külsejéről, tüzes teljesítményéről és kerek basszusairól. Ez előszeretettel jellemzi a AB-450-t is. Az alacsonyrezgésű váznak köszönhetően a gyengéd hangolás és az alulsó filter könnyen beállítható. Az Auna nagy hangsúlyt fektet a stílusra és a dizájnra, amely összefonja a biedermeier művészeti stílust: antracitos, az ezüst és bordó elemek egységként hatnak, főleg az alumíniumos kivitelezésnek köszönhetően.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna AB-450 4-utas erősítő, autóba alkalmas, 2400W kedvező áron 23490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260195331662

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

A Autó erősítők kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Auna AB-450 4-utas erősítő, autóba alkalmas, 2400W mindössze 23490 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Juraj

Lenyűgöztek a Autó erősítők kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumír

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klaudia

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dalibor

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Auna AB-450 4-utas erősítő, autóba alkalmas, 2400W termékre mindőssze 23490 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.02.2024

Értékelés:
(83.2%)