Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna Areal 525, 125W RMS, aktív 5.1 csatornás hangfalrendszer, AUX fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Auna Areal 525, 125W RMS, aktív 5.1 csatornás hangfalrendszer, AUX fehér Az Auna Areal 525 hangfalrendszerrel saját zugát minőségi házimozivá változtathatja kiváló áron. A hangfalrendszer 5.1 bemenete a surround hangzás átvitelét biztosítja DVD és Blu-ray lejátszókról és egyenletesen osztja el 5 elegáns szatellit hangfal és egy nagyteljesítményű Sidefiring szerkezettel és állvánnyal bíró basszusreflex subwoofer között. A stereo cinch bemeneten keresztül a rendszerhez különféle audio eszközöket lehet csatlakoztatni - pl. CD lejátszót, MP3 lejátszót, notebook-ot vagy számítógépet, és így élvezni a hangzásbeli sokszínűséget. A rendszerhez komplett kábelezés jár.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna Areal 525, 125W RMS, aktív 5.1 csatornás hangfalrendszer, AUX fehér kedvező áron 26790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365796161

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Maximilián

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Auna Areal 525, 125W RMS, aktív 5.1 csatornás hangfalrendszer, AUX fehér még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Még csak rövid ideje használom, de idáig 26790 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Auna Areal 525, 125W RMS, aktív 5.1 csatornás hangfalrendszer, AUX fehér termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Peter a Pavol, Petra

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

A Hangfalszettek kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Auna Areal 525, 125W RMS, aktív 5.1 csatornás hangfalrendszer, AUX fehér terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer

Auna Areal 525, aktív 5.1 csatornás hangfal rendszer

Az auna Areal 525 surround rendszerrel magán szórakozását kedvező áron emelheti fel a házimozi...

Skytronic 5.0 házimozirendszer, 335 W RMS, fekete

Skytronic 5.0 házimozirendszer, 335 W RMS, fekete

Skytronic 5.0 házimozirendszer, 335 W RMS, fekete Nagyhatású 5.0 házimozirendszer 335 W RMS...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(83.8%)