Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna Beeboy, rádiórekorder, CD, MP3, USB, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 23490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az auna rádiórekorder egy sokoldalú társ: a szép küllemű, sokfunkciós boomboxot nem csak a konyhában használhatjuk. Működik elemmel, így egy tökéletes hordozható zenei központ is egyben. A klasszikus elemeken, mint a kazettás magnón, rádión, kívül a rádiórekorder praktikus USB csatlakozással is rendelkezik: további eszközök használata nélkül játszhatunk le zenefájlokat USB meghajtókról és MP3 lejátszókról. Ezenkívül a CD lejátszó a klasszikus CD, CD-R és CD-RW formátumokon kívül MP3 formátumot is lejátszik. Különösen praktikus: beállíthatja a számok lejátszási sorrendjét is – ideális saját playlistek készítésére! Ha már végighallgatta az egész CD és MP3 gyűjteményét, az auna rádiórekorderen FM rádiót is talál: a legújabb zenéket és híreket hallgathatja bárhol és bármikor!  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna Beeboy, rádiórekorder, CD, MP3, USB, fekete kedvező áron 23490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365795775

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Judita

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

A Rádiók CD lejátszóval kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslava

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Rádiók CD lejátszóval kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klaudia

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna AV2-CD509, MP3 CD lejátszó, rádió, USB, MP3

Auna AV2-CD509, MP3 CD lejátszó, rádió, USB, MP3

Az Auna AV2-CD509 egy sokoldalú HiFi komponens intelligens hozzáállással és átgondolt...

Auna RCD320, retró CD lejátszó, FM, AUX, piros

Auna RCD320, retró CD lejátszó, FM, AUX, piros

Auna RCD320, retró CD lejátszó, FM, AUX, piros Kisméretű retró CD lejátszó, ideális...

Auna RCD320, retró CD lejátszó, FM, AUX, krémszínű

Auna RCD320, retró CD lejátszó, FM, AUX, krémszínű

Auna RCD320, retró CD lejátszó, FM, AUX, krémszínű Kisméretű retró CD lejátszó, ideális...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.05.2024

Értékelés:
(82.4%)