Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Auna Linie-300-CN-BK, 35 W, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna Linie-300-CN egy erőteljes hangú középhangfal két 10 cm-es (4") középbasszus hangfallal és elsőosztályú teljesítménnyel. 2 sávos technikája és jól illeszkedő elemei fa testével kombinálva hatalmas és dinamikus hangképet alkotnak. A minőségi aranyozott hangfal szorítók zavartalan lejátszást biztosítanak bárminemű veszteség nélkül, és a csúszásgátló alátétek hatásosan tompítják a vibrációt. Annak érdekében, hogy a hangfalak tökéletesen beilleszkedjenek bármilyen környezetbe, az Auna elegáns, fekete dizájnt és leválasztható fedőlapot alkotott.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Auna Linie-300-CN-BK, 35 W, fekete kedvező áron 13390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322374722

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zita

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdana

A Auna Linie-300-CN-BK, 35 W, fekete minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

Először nem hittem el azt, amit a Auna Linie-300-CN-BK, 35 W, fekete termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Center hangfalak kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boleslav

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zora

A Auna Linie-300-CN-BK, 35 W, fekete terméknek nagyon jó értékelése van. A Center hangfalak kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boris

Még csak rövid ideje használom, de idáig 13390 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Auna Linie-300-CN-BK, 35 W, fekete termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Auna Linie-300-CN-WN középhangfal, 35 W, dió

Auna Linie-300-CN-WN középhangfal, 35 W, dió

Az Auna Linie-300-CN-WN egy erőteljes hangú középhangfal két 10 cm-es (4") középbasszus...

Auna Linie-300-CN-BH középhangfal, 35 W, tölgyfa színű

Auna Linie-300-CN-BH középhangfal, 35 W, tölgyfa színű

Az Auna Linie-300-CN-BH egy erőteljes hangú középhangfal két 10 cm-es (4") középbasszus...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.06.2023

Értékelés:
(83.6%)