Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Encok Sports S07 bluetooth fülhallgató, ezüst/piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8670 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Encok Sports S07 bluetooth fülhallgató, ezüst/piros kedvező áron 8670 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156271364

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

Először nem hittem el azt, amit a Baseus Encok Sports S07 bluetooth fülhallgató, ezüst/piros termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Fülhallgató, fejhallgató kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kazimír

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetozár

Felülmúlta az elvárásaimat, a Baseus Encok Sports S07 bluetooth fülhallgató, ezüst/piros termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubica

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Mobilego.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dáša

A Baseus Encok Sports S07 bluetooth fülhallgató, ezüst/piros minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Még csak rövid ideje használom, de idáig 8670 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Encok Sports S07 bluetooth fülhallgató, ezüst/piros termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.09.2021

Értékelés:
(78.8%)