Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Laser Luster üvegezett védőtok Apple iPhone X, kék/zöld (WIAPIPHX-XC36) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Laser Luster üvegezett védőtok Apple iPhone X, kék/zöld (WIAPIPHX-XC36) kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156278028

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adrián

Először nem hittem el azt, amit a Baseus Laser Luster üvegezett védőtok Apple iPhone X, kék/zöld (WIAPIPHX-XC36) termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Mobilego.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vavrinec

3290 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Baseus Laser Luster üvegezett védőtok Apple iPhone X, kék/zöld (WIAPIPHX-XC36) terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Justína

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Libuša

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Mobilego.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adolf

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Baseus Laser Luster üvegezett védőtok Apple iPhone X, kék/zöld (WIAPIPHX-XC36) terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.05.2021

Értékelés:
(84.2%)