Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Mini S Bracket Power Bank 10000mAh, vezeték nélküli töltő Qi, fekete (PPXFF10W-01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Mini S Bracket Power Bank 10000mAh, vezeték nélküli töltő Qi, fekete (PPXFF10W-01) kedvező áron 11990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156294004

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Peter a Pavol, Petra

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marta

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Mini S Bracket Power Bank 10000mAh, vezeték nélküli töltő Qi, fekete (PPXFF10W-01) termékre mindőssze 11990 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elvíra

Jó minőség elérhető áron 11990 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktor

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Baseus Mini S Bracket Power Bank 10000mAh, vezeték nélküli töltő Qi, fekete (PPXFF10W-01) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adrián

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 12.08.2020

Értékelés:
(83.8%)