Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Rapid USB - micro USB / Lightning / USB-C kábel 3A 1,2m, kék (CAMLT-SU13) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3860 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Rapid USB - micro USB / Lightning / USB-C kábel 3A 1,2m, kék (CAMLT-SU13) kedvező áron 3860 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156256392

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratislav

A Kábel, csatlakozó kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Baseus Rapid USB - micro USB / Lightning / USB-C kábel 3A 1,2m, kék (CAMLT-SU13) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

A Kábel, csatlakozó kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Baseus Rapid USB - micro USB / Lightning / USB-C kábel 3A 1,2m, kék (CAMLT-SU13) terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratislav

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Olympia

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3860 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Rapid USB - micro USB / Lightning / USB-C kábel 3A 1,2m, kék (CAMLT-SU13) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Juraj

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.12.2022

Értékelés:
(81.2%)