Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Simple Series szilikon tok iPhone X/XS, átlátszó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1870 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Simple Series szilikon tok iPhone X/XS, átlátszó kedvező áron 1870 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156264113

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

A Baseus Simple Series szilikon tok iPhone X/XS, átlátszó terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

Rendszeresen vásárolok a Mobilego.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Víťazoslav

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Baseus Simple Series szilikon tok iPhone X/XS, átlátszó terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gejza

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Baseus Simple Series szilikon tok iPhone X/XS, átlátszó nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ondrej, Andrej

1870 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Baseus Simple Series szilikon tok iPhone X/XS, átlátszó terméket!!!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(80%)