Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Simplicity szilikon tok iPhone X/XS átlátszó (ARAPIPH58-A02) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Simplicity szilikon tok iPhone X/XS átlátszó (ARAPIPH58-A02) kedvező áron 3990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156279896

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcel

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Maximilián

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Baseus Simplicity szilikon tok iPhone X/XS átlátszó (ARAPIPH58-A02) nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Estera

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Baseus Simplicity szilikon tok iPhone X/XS átlátszó (ARAPIPH58-A02) mindössze 3990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Maximilián

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Paulína

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Mobilego.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karolína

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Baseus Simplicity szilikon tok iPhone X/XS átlátszó (ARAPIPH58-A02) terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vlastimil

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 26.05.2020

Értékelés:
(80.2%)