Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Simplicity szilikon tok iPhone XS Max, átlátszó (ARAPIPH65-A02) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Simplicity szilikon tok iPhone XS Max, átlátszó (ARAPIPH65-A02) kedvező áron 3990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156279926

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tamara

Felülmúlta az elvárásaimat, a Baseus Simplicity szilikon tok iPhone XS Max, átlátszó (ARAPIPH65-A02) termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vavrinec

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Simplicity szilikon tok iPhone XS Max, átlátszó (ARAPIPH65-A02) termékre mindőssze 3990 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Baseus Simplicity szilikon tok iPhone XS Max, átlátszó (ARAPIPH65-A02) mindössze 3990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ctibor

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Simplicity szilikon tok iPhone XS Max, átlátszó (ARAPIPH65-A02) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.08.2020

Értékelés:
(87.8%)