Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Small Ears mágneses autós tartó, fekete (SUER-A01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3190 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Small Ears mágneses autós tartó, fekete (SUER-A01) kedvező áron 3190 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156253025

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milada

3190 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, fekete (SUER-A01) terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emanuel

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, fekete (SUER-A01) termékre mindőssze 3190 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Antónia

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3190 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, fekete (SUER-A01) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

A Autós tartó kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Baseus Small Ears mágneses autós tartó, fekete (SUER-A01) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(81%)