Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Ultrathin Series Silica szilikon tok Airpods 1/2, szürke (WIAPPOD-BZ0G) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Ultrathin Series Silica szilikon tok Airpods 1/2, szürke (WIAPPOD-BZ0G) kedvező áron 2490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156295179

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Baseus Ultrathin Series Silica szilikon tok Airpods 1/2, szürke (WIAPPOD-BZ0G) mindössze 2490 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Mobilego.hu internetes áruház Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boris

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Baseus Ultrathin Series Silica szilikon tok Airpods 1/2, szürke (WIAPPOD-BZ0G) még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Florián

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jerguš

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filip

2490 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoja

A Baseus Ultrathin Series Silica szilikon tok Airpods 1/2, szürke (WIAPPOD-BZ0G) minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(83.6%)