Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Baseus Wing Ultra Thin műanyag tok iPhone XR, átlátszó fekete (WIAPIPH61-E01) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3100 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Baseus Wing Ultra Thin műanyag tok iPhone XR, átlátszó fekete (WIAPIPH61-E01) kedvező áron 3100 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6953156279674

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kvetoslava

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Mobilego.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nataša

3100 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Baseus Wing Ultra Thin műanyag tok iPhone XR, átlátszó fekete (WIAPIPH61-E01) terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Servác

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Baseus Wing Ultra Thin műanyag tok iPhone XR, átlátszó fekete (WIAPIPH61-E01) terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.08.2020

Értékelés:
(81.2%)