Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Beamz Folyadék buborékok gyártására, tartozék buborékfújóhoz, 1 l megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Speciális folyadék buborékok gyártására gépi buborékfújó segítségével. Ökológiai és normál használata teljesen ártalmatlan. Literes üveg.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Beamz Folyadék buborékok gyártására, tartozék buborékfújóhoz, 1 l kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693058055

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zuzana

3290 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Beamz Folyadék buborékok gyártására, tartozék buborékfújóhoz, 1 l terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Demeter

A Beamz Folyadék buborékok gyártására, tartozék buborékfújóhoz, 1 l terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dana, Danica

3290 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Andrea

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

A Tartozékok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Beamz Folyadék buborékok gyártására, tartozék buborékfújóhoz, 1 l terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ibiza Üveges parfüm füstgépbe, mentol, 5 literre

Ibiza Üveges parfüm füstgépbe, mentol, 5 literre

Üveges parfüm füstgépbe, mentol, 5 literre

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 23.09.2020

Értékelés:
(80.6%)