Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Beamz LED Strobe, fehér, LED stroboszkóp hatás megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Beamz Strobe LED egy LED stroboszkóp, amely 48 fehér 8 mm-es LED diódájával veszi be a táncparkettet. A LED fényhatást fényjátéka sebességét még a laikusok is könnyedén bállíthatják elképzeléseik, vagy a zene stílusa alapján. Jelentős előnyei más disco fényhatásokkal szemben, amelyek hagyományos világítóeszközökkel dolgoznak, a következők: Elhanyagolható hőtermelés, alacsony energiafogyasztás és a LED diódák kiemelkedő élettartama, amelyek különösen alkalmasak a gyakori és állandó használatra. A Beamz Strobe LED már rég kinőtte a LED reflektorok egykori nehézségeit – az alacsony fénytermelést.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Beamz LED Strobe, fehér, LED stroboszkóp hatás kedvező áron 11690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693256680

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miriama

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Díszítő effektusok kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bibiána

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

11690 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristián

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eliška

A Beamz LED Strobe, fehér, LED stroboszkóp hatás terméknek nagyon jó értékelése van. A Díszítő effektusok kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Skytec Diszkógömbtartó, motor, 18 LED dióda

Skytec Diszkógömbtartó, motor, 18 LED dióda

Az alábbi motoros meghajtású diszkógömbtartó minden bulin biztosítja a jó hangulatot.A beépített...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.09.2020

Értékelés:
(81%)