Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Blumfeldt DURAMAXX Schönbrunn napelemes gömb alakú szökőkút, 200l/h, LED, bazalt megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 40490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A DURAMAXX Schönbrunn napelemes szökőkút nyárias hangulatot teremt a kertben, teraszon, télikertekben vagy más kültéri zöld területeken. A tekeredő alakú fekete talpazat bazalt hatású anyagból készült, amelynek tetején egy ugyanilyen anyagból kialakított gömb található egy vízsugárnak kialakított nyílással ellátva. A szökőkút egy vizuálisan figyelemfelkeltő, és akusztikusan nyugtató hatású vízjátékot kínál, amely segíti a meditációs pihenést, vagy frissítő látványt nyújt a kellemes kávézások vagy az esti grillezések alkalmával. A talpazat és a gömb is polyresin anyagból készült bazaltkő hatású kivitelezéssel, ami a szökőkútnak eleganciát kölcsönöz. Napnyugtakor és éjszaka a szökőkutat LED fények világítják meg, melyek kellemes hangulatot árasztanak, és a kerti növényekkel együtt különleges légkört teremtenek. A DURAMAXX Schönbrunn napelemes készülék elektromos áramtól és kábeltől független. A hozzá tartozó 300 cm² felületű szolár panel akkora mennyiségű energiát gyűjt össze, tárol és alakít át, amely a kis pumpát akár óránkénti 200 literes teljesítménnyel ruházza fel. A napenergia az akkumulátorban tárolódik, ami pedig teljesen feltöltött állapotban akár 8 órán át képes működtetni a pumpát és a LED fényeket. A szolár panel a stabil elhelyezés érdekében rögzítő nyárssal is rendelkezik. A szökőkút hosszú kábellel büszkélkedhet, ezért minden része optimálisan elhelyezhető. Az 5 méter hosszú pumpa- és LED fénykoszorú vezeték lehetővé teszi a gömb (akár állvány / talpazat nélküli) elhelyezését a nagyobb kerti tavak közepébe is - mintha csak a békakirályok trónja lenne. A gömbbe épített vízvezető cső biztosítja a víz problémamentes áramlását. A DURAMAXX szökőkútja teljes egészében az akkumulátoron található vezérlő panel segítségével irányítható. Itt átkapcsolható az akkumulátoros üzemelés napelemesre, és fordítva. A fénykoszorú automatikusan bekapcsol sötétedéskor a szolár panel kikapcsolásakor, vagy az akkumulátoros üzemmód beállításakor.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Blumfeldt DURAMAXX Schönbrunn napelemes gömb alakú szökőkút, 200l/h, LED, bazalt kedvező áron 40490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395867343

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Szökőkút kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marta

Lenyűgöztek a Szökőkút kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boleslav

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edmund

A Szökőkút kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Blumfeldt DURAMAXX Schönbrunn napelemes gömb alakú szökőkút, 200l/h, LED, bazalt terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oto

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(71.2%)