Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Canton your_World Starter Pack Stick/Solo, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 302190 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Canton your_World Starter Pack Stick solo, egy aktív hangfalból és egy vezeték nélküli USB adapterből áll, amely maximális flexibilitást biztosít a vezeték nélküli zene lejátszáshoz. Bármikor továbbá kiterjeszthető a rendszer, így több helységen keresztül is élvezhető a zene a házban. Mindemelett egyedi Canton HiFi minőségű vezeték nélküli rendszerrel rendelkezik, s így ötvözi akezelést a maximális lehetőségekkel. A your_World hanghálózat egy 3-csatornás rendszeren alapul. Emellett minden átviteli csatorna saját színnel rendelkezik. Ha a színek ülnek az adó és a fogadó készülékeken, a zene a rádió hangfalakon keresztül van lejátszva. A három hangzóna növeli az individuális horizont területét és több készülék csatlakozására szolgálnak. A your_Solo a Canton gyártótól egy 2-utas aktív hangfalból áll két 11,5 cm (4,5") mélynyomóval s 2,5 cm (1") magashangszóróval, amelyek a Canton ra jellemzően, a legjobb komponensekből lett összeállítva. A 100 W max. teljesítmény több mint elegendő egy egyedi zenei élmény létrehozásához. A your_Stick USB adapter az adóvevő szerepét veszi át. Az USB portnak vagy 3,5 mm jack bemenetnek köszönhetően bármilyen audió forráshoz csatolható, mint pl. számítógép, laptop, MP3 lejátszó vagy rádió, és ezen készülékek szignálját akár 20 méteres hatáskörön belül képes átküldeni. A technikai összetettség vizuális reprezentálása érdekében a hangfal fekete lakkozott felülettel van ellátva, amelynek köszönhetőn bármilyen elegáns környezetbe beleillik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Canton your_World Starter Pack Stick/Solo, fekete kedvező áron 302190 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4010243032412

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatica

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

A HiFi hangfalak, hangsugárzók kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslava

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Florián

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rudolf

A HiFi hangfalak, hangsugárzók kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Canton your_World Starter Pack Stick/Solo, fekete terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

A Canton your_World Starter Pack Stick/Solo, fekete terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

LUA Falra illeszthető hangfalállvány, univerzális, 15 kg, fehér

LUA Falra illeszthető hangfalállvány, univerzális, 15 kg, fehér

A fehér hangfalállvány a HiFi illetve házimozi hangfalak biztonságos falra rögzitését teszi...

2-utas Skytec hangfalpár, mennyezetre és falra rögzíthető

2-utas Skytec hangfalpár, mennyezetre és falra rögzíthető

Stabil konstrukciónak, kitűnő hangzás, s falra és mennyezetre való felszerelési lehetőségnek...

Páros 2-utas hangszóró Skytec, falra és plafonra

Páros 2-utas hangszóró Skytec, falra és plafonra

A Skytec mérnökei tökéletes technikát alkottak, mely jól átgondolt és pontos. Ezeket az...

Házimozi hangfalpár Koda D92F

Házimozi hangfalpár Koda D92F

A D92 hanfalak lenyűgöző dizájnjukkal és csúcs hangminőségükkel minden otthont előkelőbbé...

2.1 hangfal rendszer Auna FS23, USB, SD, MP3

2.1 hangfal rendszer Auna FS23, USB, SD, MP3

Az Auna FS23 egy aktív 2.1 sztereó rendszer.A rendszer USB és SD bemenetekkel rendelkezik,...

Fenton Aktív subwoofer SHFS10B, 25,4 cm (10"), fekete

Fenton Aktív subwoofer SHFS10B, 25,4 cm (10"), fekete

A Fenton / Skytronic SHFS10B egy aktív subwoofer nominális 200 Wteljesítménnyel és 88 dB/mW...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(84.6%)