Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Klarfit Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 8 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Klarfit Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 8 kg Robusztus bolgár zsák, ideális a különféle egyszerű erőnléti, koordinációs és állóképesség javító gyakorlatokra. 8 kg edzési súllyal, sok praktikus fogórésszel és puha párnázással. A valódi gladiátori edzésért csupán egy edzési eszközzel: a Bull Boost a Klarfit cégtől egy bolgár zsák, mely ideális a kiegyensúlyozott erőnléti, koordinációs és állóképesség javító edzésre. Három különféle súlykategóriában áll rendelkezésre a fitnesz helyzettől és szükségletektől függően. Ez a 8 kg verzió alkalmas könnyű gyakorlásra kezdők számára az erőnlét és állóképesség javítása céljából. A zsák, mely homokkal töltött, különleges szintetikus bőrből készült, ellenálló a szakadással szemben és puha párnázottságú, és tökéletesen illeszkedik testének alakjához. Ideális tehát a test terhelésére emelő gyakorlatoknál. Ezen kívül a Bull a Klarfit cégtől 3 fogórésszel ellátott az alsó részén és 2 nagy hurokkal a kéz vagy láb belehelyezésére. Mindkét végén meg lehet fogni.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Klarfit Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 8 kg kedvező áron 13390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365799506

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Capital Sports Klarfit Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 8 kg még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Barbora

13390 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alžbeta

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bystrík

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jela

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Súlymellény és testsúlyok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Capital Sports Klarfit Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 8 kg termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radoslav

Jó minőség elérhető áron 13390 Ft.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81.4%)