Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Klarfit Hitchrock felfüggeszthető erősítő, rögzítőszíj megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16440 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Hitchrock egy univerzális felfüggeszthető erősítőberendezés, mely az egész test igényes megmozgatására szolgál. Temérdek olyan gyakorlat elvégezhető a segítségével, melyek csak a gravitáció és az Ön testsúlya alapján mennek végbe, így a berendezés erejét, egyensúlyát és hajlékonyságát egyaránt próbára teszi. Ezenkívül a hát- és a törzs izmait is erősíti, melyek gyakran problémás területhez sorolandóak a rossz testtartás miatt, de a sporeszköz segítségével edzés közben a test felső része és a hátgerinc mindig stabil állapotban van. A Klarfit felfüggeszthető erősítővel a kitartása és az egész izomzatának állapota is javul. A komplex mozdulatok során, melyeket a Hitchrock segédeszközzel visz végbe, a koordinációs képességek is tökéletesednek, melyek nagyon fontosak evezésnél, tenisznél, kosárlabdánál, golfnál és sok egyéb sportágnál is. Az egész testet igénybe vevő intenzív edzésnek köszönhetően, melyet a felfüggeszthető erősítővel végez, tökéletesedik a kitartása és a zsírégetés intenzitása is. A Klarfit Hitchrock sportberendezés így nagy sikerekhez vezethet egyéni edzésterv mellett is. A felfüggeszthető erősítő ideális otthoni erősítésre, de szállodában, tornateremben vagy akár kint a szabadban is felhasználható, tehát mindenhol, ahol gyakorlatait szívesen végzi el. A karabinnak, az ajtókampónak és a rögzítőszíjnak köszönhetően a segédeszköz oszlopra vagy fára is rögzíthető, így kint is és bent is felhasználható. Az erősítő bármilyen magasságban elhelyezhető, tehát független attól, hogy ki milyen magas, a sportberendezés mindenkihez egyénileg igazítható. Edzés közben az ellenállást teste különböző helyzeteinek váltogatásával érheti el, így a Klarfit Hitchrock berendezés minden fitnessz kondíciószint esetében is felhasználható.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Klarfit Hitchrock felfüggeszthető erősítő, rögzítőszíj kedvező áron 16440 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365795225

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Lenyűgöztek a Segédeszközök kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Frederik

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Capital Sports Klarfit Hitchrock felfüggeszthető erősítő, rögzítőszíj termékre mindőssze 16440 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

16440 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Capital Sports Klarfit Hitchrock felfüggeszthető erősítő, rögzítőszíj terméket!!!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Klarfit Monster Rope, 9 m, 3,8 cm, nylon, kötél, sárga

Capital Sports Klarfit Monster Rope, 9 m, 3,8 cm, nylon, kötél, sárga

Több mint kötélhúzás: a Klarfit Monster Rope egy egyszerű, de sokoldalú fitnessz kiegészítő, mely...

KLARFIT Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 12 kg

KLARFIT Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 12 kg

Klarfit Bull Boost, bolgár zsák, fitnesz edzés, 12 kg Robusztus bolgár zsák, ideális a különféle...

KLARFIT Force Bag, sandbag, homokzsákok, 18 kg

KLARFIT Force Bag, sandbag, homokzsákok, 18 kg

Ideális a sokrétű edzéshez: a Klarfit Force Bag segítségével Ön is hatékonyan javíthatja...

Capital Sports Klarfit Ankle Sam Gravity Boots, gravitációs csizma, biztonsági zár

Capital Sports Klarfit Ankle Sam Gravity Boots, gravitációs csizma, biztonsági zár

Az Ankle Sam Gravity Boots a Klarfit-től szó szerint a feje tetejére fordítja az Ön világát....

Capital Sports Resistor 02 elasztikus szalag, terhelési fok - 2 (9-16 kg)

Capital Sports Resistor 02 elasztikus szalag, terhelési fok - 2 (9-16 kg)

A Capital Sports Resistor 02 egy hordozható és univerzálisan használható edzőpartner a saját...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(77.6%)