Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Klarfit Riprider felfüggeszthető erősítő, 9 kg-os húzóerő megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 14960 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit Riprider egy univerzális felfüggeszthető erősítőberendezés, mely az egész test igényes megmozgatására szolgál. Mivel állandó dinamikus ellenállás mellett erősít, izmai folymatosan feszülnek, így a mély izomkötegek is erősödnek. Ezenkívül a hát- és a törzs izmait is erősíti, melyek gyakran problémás területhez sorolandóak a rossz testtartás miatt, de a sporeszköz segítségével edzés közben a test felső része és a hátgerinc mindig stabil állapotban van. A Klarfit felfüggeszthető erősítő a kitartásra, a rugalmasságra és a rotációs erőre koncentrál, melyek sokféle sportágnál szükségesek. A komplex mozdulatok során, melyeket a Riprider segédeszközzel visz végbe, a koordinációs képességek is tökéletesednek, melyek nagyon fontosak lacrosse-nál, evezésnél, tenisznél és sok egyéb sportágnál is. Az egész testet igénybe vevő intenzív edzésnek köszönhetően, melyet a felfüggeszthető erősítővel végez, tökéletesedik a kitartása és a zsírégetés intenzitása is. A Klarfit Riprider sportberendezés így nagy sikerekhez vezethet egyéni edzésterv mellett is. A felfüggeszthető erősítő ideális otthoni erősítésre, de szállodában, tornateremben vagy akár kint a szabadban is felhasználható, tehát mindenhol, ahol gyakorlatait szívesen végzi el. A karabinnak és az ajtóhkampónak köszönhetően a segédeszköz oszlopra vagy fára is rögzíthető, így kint is és bent is felhasználható. Az erősítő bármilyen magasságban elhelyezhető, tehát független attól, hogy ki milyen magas, a sportberendezés mindenkihez egyénileg igazítható. Edzés közben az ellenállást az elasztikus szíj segítségével szabályozhatja, így a Klarfit Riprider berendezés minden fitnessz kondíciószint esetében is felhasználható.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Klarfit Riprider felfüggeszthető erősítő, 9 kg-os húzóerő kedvező áron 14960 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365795249

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefánia

Akciósan, 14960 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nina

Először nem hittem el azt, amit a Capital Sports Klarfit Riprider felfüggeszthető erősítő, 9 kg-os húzóerő termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Felfüggeszthető erősítők, multitrainer kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefánia

A Felfüggeszthető erősítők, multitrainer kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Capital Sports Klarfit Riprider felfüggeszthető erősítő, 9 kg-os húzóerő mindössze 14960 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.01.2022

Értékelés:
(78.4%)