Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Master Grip multifunkcionális húzódzkodó rúd, acél, falra szerelhető, 120 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 27400 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Master Grip multifunkcionális erősítő rúddal a Capital Sports-tól minden izmát alaposan megdolgoztathatja. A húzódzkodó rúd az egyik leghatékonyabb edzésforma, hogyan tornáztassuk át izmainkat, amely elsősorban a hát-, váll- és karizom erősítésére alkalmas. Ennek a multifunkcionális rúdnak köszönhetően az otthon kényelmében és gyorsan fejlesztheti izmait. A tornaeszköz egy masszív acél konstrukcióból áll, amelyet a falra szerelhet. A két horizontális húzódzkodó rúd és a több vertikális összekötő rúd lehetővé teszi a legkülönfélébb húzó gyakorlatok elvégzését is. Teljesen mindegy, hogy csukló- , hát- vagy kalapács húzódkodást végez, a rúd markolata mindenkinek megfelelő fogást biztosít. A rendkívül széles fogásokhoz a horizontális rudak vége lefelé hajlított az optimális edzés érdekében. A 120 cm-es szélesség egy standard méret, amely mind a kezdőknek, mind pedig a haladóknak egyaránt alkalmas, és kényelmes fogást nyújt. Az erősítő rúd a jó markolás érdekében teljes felületén bordázott/mintázott. A szolíd konstrukció terhelhetősége akár 120 kg is lehet, így professzionális használatra is kiválóan alkalmas. Ez a tornaeszköz falra szereléshez ajánlott, ezáltal a felhasználó magasságához individuálisan alakítható. A fekete acél konstrukció dizájnja sportos és masszív, amely már első ránézésre nyilvánvalóvá teszi, hogy nagyobb súlyt is gond nélkül elbírja. Az eszköz könnyen összerakható, a konstrukció mindkét tartóján három nagy furat/lyuk található, amelyek segítségével biztonságosan a falra szerelhető. Ezen kívül a rúdhoz biztonsági csavarok is tartoznak. Elérhető színek: fekete, fekete/kék (10027849 számú termék).  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Master Grip multifunkcionális húzódzkodó rúd, acél, falra szerelhető, 120 kg kedvező áron 27400 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395865837

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Maximilián

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hilda

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Electronic-Star.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT húzódzkodó boxzsákkal, < 350kg

KLARFIT húzódzkodó boxzsákkal, < 350kg

A Klarfit húzódzkodó boxzsákkal ellátva egy nem mindennapi sportberendezés, mely otthoni...

KLARFIT húzódzkodó boxkörtével, < 350kg

KLARFIT húzódzkodó boxkörtével, < 350kg

A Klarfit húzódzkodó boxkörtével ellátva egy nem mindennapi sportberendezés, mely otthoni...

KLARFIT Dips-Bauchtrainer hasfal edző, 67 cm, < 150 kg

KLARFIT Dips-Bauchtrainer hasfal edző, 67 cm, < 150 kg

A Klarfit Dips-Bauchtrainer egy praktikus hasfal edző, mely a felső végtagtok- és a hát-...

Capital Sports Master Grip multifunkcionális húzódzkodó rúd, acél, falra szerelhető, 120 kg

Capital Sports Master Grip multifunkcionális húzódzkodó rúd, acél, falra szerelhető, 120 kg

A Master Grip multifunkcionális erősítő rúddal a Capital Sports-tól minden izmát alaposan...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(81.4%)