Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Resistor 05 elasztikus szalag, terhelési fok - 5 (11-36 kg) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6850 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Capital Sports Resistor 05 egy hordozható és univerzálisan használható edzőpartner a saját súllyal való edzéshez és más különböző torna gyakorlatok elvégzéséhez egyaránt. Az erős szalag egyrészt megkönnyíti az edzést, például fekve végezhető gyakorlatoknál, húzódkodásnál vagy izom erősítésnél, másrészt mint terhelő eszköz is használható például nyújtás során. A Capital Sports Resistor 05 minden lépésnél jól jöhet, nagyon könnyű és kényelmesen hordozható. A szalag flexibilisen összehajtható és tárolható. Észrevétlenül elfér minden zsebben, hátizsákban vagy egyszerűen csak az Ön vállára vetve. A Capital Sports Resistor elasztikus szalagok több színben és terhelési fokban elérhetőek, ezáltal a terhelési fokozatuk is teljesen különböző. A szalag kiválasztásakor mindenképpen figyelembe kell venni a felhasználó fizikai állapotát és testsúlyát. A 5-ös terhelési fok azt jelenti, hogy a eszközzel olyan gyakorlatokat végezhet, amelyeknél a terhelés nem haladja meg a 36 kg-ot. A szalaggal való edzés hatalmas előnye a mozgás-rádiusz - ,,Range Of Motion”-ként is emlegetett (ROM) - amely lehetővé teszi a teljeskörű gyakorlatok elvégzését és egyszerre több izomcsoport individuális átmozgatását is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Resistor 05 elasztikus szalag, terhelési fok - 5 (11-36 kg) kedvező áron 6850 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395865868

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cecília

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozef

A Expanderek kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Capital Sports Resistor 05 elasztikus szalag, terhelési fok - 5 (11-36 kg) terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radoslav

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

Jó minőség elérhető áron 6850 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izidor

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Resistor 07 elasztikus szalag, terhelési fok - 7 (23-54 kg)

Capital Sports Resistor 07 elasztikus szalag, terhelési fok - 7 (23-54 kg)

A Capital Sports Resistor 07 egy hordozható és univerzálisan használható edzőpartner a saját...

Capital Sports Resistor 08 elasztikus szalag, terhelési fok - 8 (27-68 kg)

Capital Sports Resistor 08 elasztikus szalag, terhelési fok - 8 (27-68 kg)

A Capital Sports Resistor 08 egy hordozható és univerzálisan használható edzőpartner a saját...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(80.4%)