Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Tremendour Power Rack acél állvány otthoni edzéshez megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 127590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A jobb oldali biztonsági határolóra az állványhoz tartozó 2 húzódzkodó rúd egyszerűen felszerelhető, amely lehetővé teszi a problémamentes húzódkozást súlyzó öv nélkül. A felső rúd segítségével különböző húzódzkodásokat végezhet - csukló, kalapács vagy hátizom. A rúd 2,1 m magasságban is elhelyezhető, hogy a magas termetűek is korlátok nélkül edzhessenek. Az állvány szélessége 120 cm, amely kezdőknek és haladóknak egyaránt kényelmes. A Capital Sports eszközének következő nagy előnye a négy, sarok oszlopokra rögzíthető, magasságilag szabályozható súlyzótartó horog (J-hook), melyeknek köszönhetően a keret előtt is tornázhat. Az adott horgok egy megfelelő paddal együtt alkalmasak fekvenyomáshoz is. A tornaeszköz hátsó oldalára igény szerint hátlehúzó csigát is erősíthet, ezáltal egy tökéletes fitness eszköz kerekedik belőle. A stabil acélkonstrukció fekete porbevonattal rendelkező felületével és kék J-horgaival vizuálisan is meggyőzi vásárlóját professzionális alkalmazhatóságáról. A robusztusTremendour Power Rack állvány terhelhetősége akár 300 kg is lehet, anélkül, hogy rendkívüli stabilitása veszélybe kerülne. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Power Rack tornaeszköz mint összeszerelhető készlet van szállítva, amelyet az Ön által kiválasztott helyen szükséges összeszerelnie. Elérhető variációk: hátlehúzó csiga nélkül , hátlehúzó csigával (10027847 számú termék)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Tremendour Power Rack acél állvány otthoni edzéshez kedvező áron 127590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395865813

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

A Edző állványok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Capital Sports Tremendour Power Rack acél állvány otthoni edzéshez terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vieroslava

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dionýz

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Capital Sports Tremendour Power Rack acél állvány otthoni edzéshez nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Lenyűgöztek a Edző állványok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(87.4%)