Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Tyro S4, fekete, húzódzkodó rúd megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A CAPITAL SPORTS Tyro S4 húzódzkodó rúddal ideális partnert szerzel a hát, kar és váll izmainak edzésére, otthonod négy fala között. Akárcsak a Tyro S3, a rúd két csoport markolattal rendelkezik, legfeljebb 350 kg-mos terhelhetőséggel, amely számos különféle húzódzkodást tesz lehetővé, és ideális feltételeket teremt mindenféle szélességű fogáshoz. A további, harmadik csoport, amely különösen szűk fogási szélességet nyújt, teljesen új edzési lehetőségeket nyújt, és még tovább növeli az izmokkal szemben támasztott igényeket. A műanyag, bordázott felület gondoskodik a biztonságos fogásról. Mivel a CAPITAL SPORTS Tyro S4 húzódzkodó rudat a mennyezetre kell szerelni, ezért ideális mindenki számára, aki nem akar lemondani a mindennapi edzésről otthon annak ellenére, hogy kevés helye van erre. A megfelelő, magas terhelhetőségű tiplik a rúd biztonságos rögzítésére a csomag részei. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a húzódzkodó rudat szerelésre készen küldjük, amelyet nagyon egyszerű összerakni.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Tyro S4, fekete, húzódzkodó rúd kedvező áron 9990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113431

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Katarína

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miriama

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Capital Sports Tyro S4, fekete, húzódzkodó rúd még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gašpar

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimíra

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurélia

Még csak rövid ideje használom, de idáig 9990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Capital Sports Tyro S4, fekete, húzódzkodó rúd termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports KS4DCW, <350kg, húzódzkodó rúd, falra szerelendő

Capital Sports KS4DCW, <350kg, húzódzkodó rúd, falra szerelendő

A CAPITAL SPORTS húzódzkodó rúd egy ideális edzőtárs a klasszikus fitneszgyakorlatok...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(83.4%)