Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Tyro S5, nyújtórúd, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6850 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A CAPITAL SPORTS Tyro S5 rúd egy multifunkciós edzőpartner húzódzkodásnál, fekvőtámasznál és felüléseknél. A használathoz a Tyro S5 rudat elég felakasztani az ajtókeretbe. Két csoport markolatot kínál. A szilárd fogásról a csúszásmentes műanyag borítás gondoskodik, több szélességű fogással. Ezenkívül a rúd vastag műanyag mandzsettái védik a keretet a sérülésektől. Ezekkel persze még nem merítettük ki a CAPITAL SPORTS Tyro S5 rúd összes funkcióját. Ha az ajtókeretbe a padlóval egy szinten szereljük fel, akkor felüléseknél lehet a támaszunk. A földre helyezve fekvőtámaszokat végezhetünk és a hátunkat erősíthetjük vele. A Tyro S5 főleg azok számára a megfelelő választás, akiknek korlátozott tér áll a lehetőségükre: az edzés után elég leakasztani és eltenni.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Tyro S5, nyújtórúd, fekete kedvező áron 6850 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113790

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

A Capital Sports Tyro S5, nyújtórúd, fekete terméknek nagyon jó értékelése van. A Ajtókeretes húzódzkodók kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Barbora

6850 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gizela

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Timotej

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(86.2%)