Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Effektív otthoni hátfájás-kezelés: a Capital Sports Yoyogi habanyagú henger mint egy személyi edző megnyújtja izmait és nagyon hatásosan meg is masszírozza őket. A sima és redőzött felület a kéztövet, a tenyeret és az ujjbegyeket stimulálja, így a nyomás a habanyagú henger különféle elhelyezésével és testereje intenzitásával az érzékeny területre összpontosítható. A kemény belső henger elnyeli a nyomást, mely a nagyobb megterhelés során keletkezik. A Yoyogi hengerrel temérdek olyan gyakorlatot végezhet el, melyek ellazítják vagy éppenséggel erősítik az adott testrészt. A henger tehát az egész test feszültségének enyhítésére és rehabilitálására szolgál. A Capital Sports gyártó Yoyogi masszázshengerei fitnessz erősítések, rehabilitációs gyakorlatok és otthoni edzés közben is használhatóak. Az izomzat aktív edzése közben a mély izomkötegek is erősítve vannak, így a hátgerince stabilabb lesz és hátfájása, ami a rossz testtartás velejárója, megszűnik. Lazítsa el izmait a Capital Sports Yoyogi masszázshengerrel kényelmesen, otthoni használat során. Elérhető színkivitelezés: kék, narancssárga, fekete  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, kék kedvező áron 5990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260365795188

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

Még csak rövid ideje használom, de idáig 5990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, kék termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arpád

5990 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, kék terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jela

Felülmúlta az elvárásaimat, a Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, kék termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, narancssárga

Capital Sports Yoyogi, habanyagú henger, 33,5 cm, narancssárga

Effektív otthoni hátfájás-kezelés: a Capital Sports Yoyogi habanyagú henger mint egy személyi...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.06.2020

Értékelés:
(81.2%)