Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Centopi szilikon tok Gel Black Camera Hole iPhone 6/6S Fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 770 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Centopi szilikon tok Gel Black Camera Hole iPhone 6/6S Fekete kedvező áron 770 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5054937228865

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hugo

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Centopi szilikon tok Gel Black Camera Hole iPhone 6/6S Fekete termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radoslav

Jó minőség elérhető áron 770 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Centopi szilikon tok Gel Black Camera Hole iPhone 6/6S Fekete még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Maximilián

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Centopi szilikon tok Gel Black Camera Hole iPhone 6/6S Fekete termékre mindőssze 770 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.10.2020

Értékelés:
(82.6%)