Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Chord CAL63 elektromos gitár, fehér, 6 húros, éger/jávorfa megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 40290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Chord CAL63 egy modern színezett elektromos gitár , mely kimagaslik az unalmas formák és a konkurens termékek mechanikája soraiból. A nem ortodox dizájnjával mindenkit megnyer. Ennek a gitárnak a létrehozásához égerfát, jávorfát és rózsafát (test, nyak és fogólap), valamint minőségi krómot (hangolókulcsok, húrtartó, stb.) használtak. A két tónus regulátornak és egy hangerő regulátornak köszönhetően igény szerint állítható a hangzás.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Chord CAL63 elektromos gitár, fehér, 6 húros, éger/jávorfa kedvező áron 40290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5015972059326

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Chord CAL63 elektromos gitár, fehér, 6 húros, éger/jávorfa nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hubert

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milada

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Elektromos gitárok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Chord CAL63 elektromos gitár, fehér, 6 húros, éger/jávorfa termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alica

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Chord CAL63 elektromos gitár, türkisz, 6 húros, éger/jávorfa

Chord CAL63 elektromos gitár, türkisz, 6 húros, éger/jávorfa

A Chord CAL63 egy modern színezett elektromos gitár , mely kimagaslik az unalmas formák és a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.12.2021

Értékelés:
(84%)