Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Csocsóasztal Riley FFT13-4LN, összecsukható, 61 x 160 x 45cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 60390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ha focinézés után kedve támad egy kicsit játszani, nem kell a kocsmába vagy egy bárba rohannia. A Riley FFT13-4LN berendezésnek köszönhetően otthon is rendezhet csocsóbajnokságot. Összecsukható konstrukciójának hála gyorsan össze- és szétszerelhető. A krómozott rudak seítségével a piros és a kék figurák 1-2-5-3 felállásban irányíthatóak, így gyorsan és egyszerűen mozgathatóak- ezzel garantálják a kellemes szórakozást. A minőségi kivitelezés és a masszív konstrukció órákon át tartó játszmák lezajlására lettek tervezve. Ha már elég volt a szórakozásból, az asztal újra összecsukható és könnyen tárolható, így nem foglalja el a teret a szobában.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Csocsóasztal Riley FFT13-4LN, összecsukható, 61 x 160 x 45cm kedvező áron 60390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5035915040877

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivan

A Biliárd, játék asztalok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Csocsóasztal Riley FFT13-4LN, összecsukható, 61 x 160 x 45cm terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Brigita

A Csocsóasztal Riley FFT13-4LN, összecsukható, 61 x 160 x 45cm minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Judita

60390 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľudmila

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

A Csocsóasztal Riley FFT13-4LN, összecsukható, 61 x 160 x 45cm termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Riley billiárdasztal, összecsukható, 152 x 84 x 79 cm

Riley billiárdasztal, összecsukható, 152 x 84 x 79 cm

Vásárolja meg nálunk az összecsukható Riley billiárdasztalt 152 x 84 x 79 centiméter méretekkel...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(83.8%)