Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, kék-fekete, 500 g megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Hordozható kempingszék kültéri használatra horgászat, túrázás, kincskeresés, vadászat, kempingezés és egyéb kültéri tevékenység végzésére. Kevés helyet foglal, könnyű. Maximális terhelhetőség 100 kg. Az emberek szeretnek ülni. A mobil kempingszék lehetővé teszi az ülést a szabad természetben, hosszabb tartózkodáskor horgászat, túrázás, kincskeresés, vadászat, kempingezés és egyéb kültéri tevékenység végzése esetén. A hordozható kempingszék 42 x 6 cm méreteivel és kb. 500 g súlyával mindössze jelentéktelen súllyal terheli a poggyászát, elenyésző térfogatot és súlyt foglal. Alternatív lehetőségként a szék csuklóhevederrel rendelkezik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kempingszéket sportos illetve arányos testalkatra tervezték. Maximális terhelhetősége kb. 80 kg.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, kék-fekete, 500 g kedvező áron 3690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260275622192

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažej

A Kempingszékek kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, kék-fekete, 500 g terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Electronic-Star.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentína

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

Meglepett a minőségi kivitelezés, a DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, kék-fekete, 500 g még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gertrúda

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Kempingszékek kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, zöld-fekete, 500 g

DURAMAXX Hordozható kempingszék, horgász szék, zöld-fekete, 500 g

Kevés helyet foglal, könnyű. Maximális terhelhetőség 100 kg. Az emberek szeretnek ülni. A mobil...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(84.2%)