Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Duramaxx programozható vezeték nélküli radiátor termosztát egy tökéletes társ a belső tér klímájának kényelmes vezérlésére és ideális a fűtési költségek hatékony megtakarítására. A választható vezeték nélküli vezérlőpanelnek (10027579) köszönhetően ráadásul minden paramétert teljesen kényelmesen beállíthatunk távolról is. A különféle előbeállított heti programok (7 napos program, munkanapok és hétvégék, munkanapok, szombat és vasárnap, stb.) lehetővé teszik az időzített és személyre szabott beltéri klímát. Az elmentett vonatkozó éghajlati profilok gyorsan és komplikációk nélkül kiválaszthatók anélkül, hogy újra és újra be kéne programoznunk. Így például reggel ébredés után beállíthatjuk, hogy milyen hőmérséklet legyen a helyiségben estére. Sőt, beállíthatjuk egész hétre is. Ideális kellemes órák szerzésére a hideg telek során. A különféle hőmérséklet üzemmódok (normális és komfort hőmérséklet, fagyálló üzemmód) és további hasznos funkciók teszik ezt a termosztátot egy praktikus segítővé a háztartásban. A termosztát rendelkezik például fagyálló funkcióval is, amely megakadályozza, hogy a radiátor befagyjon. A szabadság üzemmód lehetővé teszi, hogy az aktuális hőmérsékletet akár 199 napon át konstans módon megtartsa. A szabadon beprogramozható fűtőfázisok lehetővé teszik, hogy személyre szabja hőmérsékleti szükségleteit. A vezérlés intelligens koncepciója a telepítéssel folytatódik. Az öreg termosztát fejet egyszerűen cserélhetjük ki az új, vezeték nélküli szolgálgatóra . A szükséges szelep adapter a küldemény része, tehát nem születnek további kiadásaink. A Duramaxx HTF-R1 termosztát fejet három 1,5 V AA elemmel kell felszerelni. A távirányító hátsó felén található gomb lenyomásával csatlakoztatjuk mindkét berendezést. Természetesen a hőmérséklet üzemmódokat a vezeték nélküli panel nélkül is beállíthatjuk, közvetlenül a termosztát fején . Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket a vezeték nélküli vezérlőpanel nélkül küldjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve kedvező áron 9390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395865936

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentín

A Electronic-Star.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažej

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ida

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloš

Először nem hittem el azt, amit a DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Hősugárzók kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló

Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló

A Klarstein Chamonix egy kellemes elektromos kandalló, amely csodálatosan romantikus hangulatot...

Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W

Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W

A St. Moritz a Klarstein cégtől egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.01.2021

Értékelés:
(83.8%)