Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DUX DUCIS Skin Pro bőrtok Samsung Galaxy A7 2018 A750, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket DUX DUCIS Skin Pro bőrtok Samsung Galaxy A7 2018 A750, kék kedvező áron 3790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6934913083482

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karolína

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Mobilego.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alfréd

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a DUX DUCIS Skin Pro bőrtok Samsung Galaxy A7 2018 A750, kék termékre mindőssze 3790 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marína

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a DUX DUCIS Skin Pro bőrtok Samsung Galaxy A7 2018 A750, kék termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratislav

Felülmúlta az elvárásaimat, a DUX DUCIS Skin Pro bőrtok Samsung Galaxy A7 2018 A750, kék termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvia

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bibiána

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(85%)