Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Electronic-Star Auna MB-4, mikrohullámú sütő tartó, 35 kg, ezüst megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Auna MB-4 egy erős tartó mikrohullámú sütőhöz akár 35 kg teherbírással. Az egyes állványok úgy állíthatók, hogy a tartó akár 40 cm mély konstrukciójú mikrohullámú sütőket is biztonságban megtartson. A tartó felszerelése - tapasztalattól függően - kb tíz percet vesz igénybe.A folyamatot egy érthető illusztrált használati utasítás segíti. A rögzítéshez szükséges fali tiplik, csavarok és ragasztó szalagok a csomagolás részét képezik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Electronic-Star Auna MB-4, mikrohullámú sütő tartó, 35 kg, ezüst kedvező áron 5990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322370328

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenko

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emanuel

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Tartozékok mikrohullámú sütőkhöz kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Electronic-Star Auna MB-4, mikrohullámú sütő tartó, 35 kg, ezüst termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcel

A Tartozékok mikrohullámú sütőkhöz kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Electronic-Star Auna MB-4, mikrohullámú sütő tartó, 35 kg, ezüst mindössze 5990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kamila

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Electronic-Star Mikrohullámú sütő tartó,35 kg, fehér

Electronic-Star Mikrohullámú sütő tartó,35 kg, fehér

Ez a tartó lehetővé teszi a mikrohullámú sütő szem maggasságba helyezését, aminek köszönhetően...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 21.09.2020

Értékelés:
(83.8%)