Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Electronic-Star Jack konnektor 2 x Cinch konnektorral, például PC csatlakoz megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Audio kábel 2 x cinch konnektroral és egy 3,5 mm jack konnektorral. Ideális MP3 lejátszókhoz, számítógépekhez, stb. 1,5 méteres hossz.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Electronic-Star Jack konnektor 2 x Cinch konnektorral, például PC csatlakoz kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260195330801

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

A HiFi Kábelek és audio tartozékok kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Electronic-Star Jack konnektor 2 x Cinch konnektorral, például PC csatlakoz terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivan

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adam a Eva

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Electronic-Star Jack konnektor 2 x Cinch konnektorral, például PC csatlakoz még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Electronic-Star 25-méteres PA kábel – 2 x 1,5 mm?, szilárd végek

Electronic-Star 25-méteres PA kábel – 2 x 1,5 mm?, szilárd végek

Erőteljes kábel szilárd végekkel, 2x1,5 mm?-es keresztmetszettel.

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.09.2020

Értékelés:
(78.8%)