Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Electronic-Star Polcos TV tartó, biztonsági üvegből megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 45920 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Stílusos és praktikus tartó LCD és plazma televíziók, valamint kiegészítőihez alkalmas. Az elegáns polcos tartón, minden berendezés megtalálja helyét. Az alumínium-öntetes rúd és biztonsági üvegből készült polcok, segítséget nyújtanak berendezései biztonságos elhelyezésére. Ideális üzletekbe, konferenciás helységekbe, egyszerűen mindenhol megállja a helyét. A tartó egy kipróbált produktum, mely a következő TV márkákkal kompatibilis: Casio™, Daewoo™, Fujitsu™, Grundig™, Hitachi™, Humax™, Hyundai™, JVC™, LG™, Loewe™, Medion™, Orion™, Panasonic™, Philips™, Pioneer™, Samsung™, Schneider™, SEG™, Sharp™, Sony™, Thomson™, Toshiba™, Universum™, Viewsonic™, BenQ™ és még sok más! A berendezés széthelyezése individuális.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Electronic-Star Polcos TV tartó, biztonsági üvegből kedvező áron 45920 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260130922320

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboslav

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvia

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Vetítéstechnika kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažej

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alan

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Vetítéstechnika kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Electronic-Star Polcos TV tartó, biztonsági üvegből termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislav, Bruno

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Electronic-Star Polcos TV tartó, biztonsági üvegből nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

A Electronic-Star Polcos TV tartó, biztonsági üvegből terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oskár

A Electronic-Star Polcos TV tartó, biztonsági üvegből terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Electronic-Star Flexibilis falra/plafonra felszerelhető vetítőtartó

Electronic-Star Flexibilis falra/plafonra felszerelhető vetítőtartó

A jól átgondolt tartó vetítője biztonságos elhelyezésére alkalmas. Falra és plafonra egyszerűen...

Electronic-Star Cable EURO-START SCART kábel, 1,5 méter, televízió, DVD

Electronic-Star Cable EURO-START SCART kábel, 1,5 méter, televízió, DVD

Cable EURO-START SCART kábel, 1,5 méter, televízió, DVD SCART kábel TV és videó/DVD elemek...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(81.2%)