Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Fitbit Charge 3 Silicone Diamond (Small) szíj, Purple megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3890 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Fitbit Charge 3 Silicone Diamond (Small) szíj, Purple kedvező áron 3890 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Cyprián

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

Akciósan, 3890 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Fitbit Charge 3 Silicone Diamond (Small) szíj, Purple nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrich

3890 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Júlia, Juliana

A kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Fitbit Charge 3 Silicone Diamond (Small) szíj, Purple mindössze 3890 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 12.06.2024

Értékelés:
(82.8%)