Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján FrontStage Facade 4, DJ paraván 4 panellel, 2 részes, fém keret megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 57090 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A FrontStage Facade 4 DJ paraván elegánsan takarja el a DJ pultot, ezzel javítva fellépése benyomásán. A paraván fém kerettel, mérsékelten áttetsző huzattal és magas szintű flexibilitással rendelkezik. Az összecsukható konstrukció megkönnyíti egyrészt a szállítását, másrészt lehetővé teszi a paraván formájának optimális beállítását. A négy állítható magasságú csavaros láb biztosítja a paraván egyenletes állását még egyenetlen felületen is, miközben védik azt a károsodástól. A paravánra fényhatásokat tehetünk, így lenyűgöző audiovizuális show-t alakíthatunk ki. Minden csak az Ön fantáziáján múlik.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket FrontStage Facade 4, DJ paraván 4 panellel, 2 részes, fém keret kedvező áron 57090 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395869026

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Esküvők hangosítása kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a FrontStage Facade 4, DJ paraván 4 panellel, 2 részes, fém keret termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslav

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

57090 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobromila, Kevin

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Beamz 5l, rózsaszín, füstgép folyadék

Beamz 5l, rózsaszín, füstgép folyadék

A beamZ füstgép folyadék meseszerű ködöt varázsol előadásához: a finom füst a fényhatásokkal...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.07.2024

Értékelés:
(84.2%)