Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Ibiza DJ300MK2 diszkó hangrendszer, AUX, MIC megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 80590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Az Ibiza DJ300MK2 diszó hangrendszer minden fontos készüléket tartalmaz, amely egy fergeteges bulihoz szükséges. Csupán hangforrásra lesz szükség. Mottó: plug & play … and party! Az Ibiza Mix-800 egy kedvezményes árú, kezdő keverőpult , amely minden alapvető DJ funkcióval rendelkezik. A kompakt DJ keverőpult probléma nélkül kommunikál bármilyen hangforrással - akár lemez lejátszó, CD lejátszó vagy számítógép jeléről van szó. Tovább a szetthez két mikrofont is lehet csatolni. A crossfading, csatorna fading és talkover funkciüknak köszönhetően minden kis DJ szett alap funkicójával rendlekzik. Az előhallgatás funkció segíti a mikro és makro szettek létrehozását. A beszerelési tartókkal a keverőpult rack szerkényekbe alkalmas, s így bárokba, tornatermekbe, stb. alkalmas. Az AMP-300 az Ibizától egy teljesítményképes és sokoldalú erősítő kisebb és közepesen nagy rendezvényekhez. Az Ibiza széria hangtulajdonságai jól kiegyensúlyozottak, valamint mindenkit megnyernek gyors bemelegedési idejükkel és stabilitásukkal magasabb hangterjedelmek esetén is. A különböző portoknak köszönhetően az Ibiza AMP-300 erősítő bármilyen hangrendszerhez csatolható. Robusztus acél konstukciójának köszönhetően az erősítő nem ismer határokat. Az Ibiza SLK 10 egy passzív PA hangfal , amely előnye a széles felhasználás spektruma: A 35 mm fészeknek köszönhetően állványozható. Az Ibiza SLK10 hangfal formája monitor hangfal használatra is alkalmassá teszi, valamint szérián belül egymáshoz rögzíthető. Az ABS burkolat védi a PA hangfalakat fizikai károsodástól és kinti használatra is ideálissá teszi. A hangfal teljesítménye eléri az 500 W-t is, amley közepesen nagy és nagyobb rendezvények megzengetéséhez elegendő. A passzív hangfalak PA portjai biztosítják a csatlakozását bármely klasszikus PA rendszerhez. Az erősítő és a keverő egyaránt alkalmasak 48 cm (19") rack szekrénybe.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Ibiza DJ300MK2 diszkó hangrendszer, AUX, MIC kedvező áron 80590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5420047121615

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milota

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Electronic-Star.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zuzana

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.08.2020

Értékelés:
(78.2%)