Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Ibiza White Night Party fényeffekt szett megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Beamz White Night fényeffekt szett minden kisebb és közepesen nagy rendezvényt perceken belül átváltoztat egy party oázissá. Az egymással összehangolt szett három komponenssel rendlkezik - egy jelly gömb LED fényeffekttel, egy füstgép és egy lézer, amely beállítás után falra vagy plafonra rögzíthető. Az ultra kompakt lézer zenével vezérelt vagy automatikus üzemmódokkal rendlekezik. A piros-zöld lézer szükség esetén támogatható a beépített sztroboszkóppal, amely gyorsasága és érzékenysége állítható. Az élő színjáték érdekében van az automatikus üzemmód, amely az RGB LED fénysugarakat többszörösen megt9ri a kupolában, így kiegyensúlyozott hatást keltenek a plafonra vagy falra vetített fények. A beépített mikrofonnak köszönhetően lehetséges a zenével vezérelt üzemmód, amely laikusok számára is alkalmas, s mindemellett nagyon effektív. A kis füstgép 400 W teljesítményű fűtőtesttel rendelkezik és csupán 8 perc alatt bemelegszik. A gomb megnyomása esetén a gép 14 m3 sűrű füstöt áraszt ki egyészen 3,5 méter távolságban. Ezért nemcsak kis és otthoni bulikra alkalmas, hanem nagyobb rendezvényekre is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Ibiza White Night Party fényeffekt szett kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5402247121547

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lenka

A Diszkó fénytechnika kisebb társaság részére kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marína

33490 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gertrúda

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bibiána

A Ibiza White Night Party fényeffekt szett terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubica

Ezt a terméket a Electronic-Star.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anton

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Ibiza White Night Party fényeffekt szett még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

A Diszkó fénytechnika kisebb társaság részére kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a Ibiza White Night Party fényeffekt szett mindössze 33490 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.05.2022

Értékelés:
(80.2%)