Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján iPaky Carbon Fiber Flexible TPU szilikon tok iPhone X/XS, kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1970 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket iPaky Carbon Fiber Flexible TPU szilikon tok iPhone X/XS, kék kedvező áron 1970 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825340085

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

Felülmúlta az elvárásaimat, a iPaky Carbon Fiber Flexible TPU szilikon tok iPhone X/XS, kék termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arpád

1970 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a iPaky Carbon Fiber Flexible TPU szilikon tok iPhone X/XS, kék terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jolana

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viliam

A iPaky Carbon Fiber Flexible TPU szilikon tok iPhone X/XS, kék minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 13.07.2020

Értékelés:
(79%)