Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján iPaky Effort szilikon tok + kijelzővédő üvegfólia 9H Samsung Galaxy S8 G950, átlátszó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2860 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket iPaky Effort szilikon tok + kijelzővédő üvegfólia 9H Samsung Galaxy S8 G950, átlátszó kedvező áron 2860 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 6933345209781

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Demeter

A Apple Mobiltelefon, GPS tok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a iPaky Effort szilikon tok + kijelzővédő üvegfólia 9H Samsung Galaxy S8 G950, átlátszó terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Mobilego.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klára

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a iPaky Effort szilikon tok + kijelzővédő üvegfólia 9H Samsung Galaxy S8 G950, átlátszó termékre mindőssze 2860 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matúš

A iPaky Effort szilikon tok + kijelzővédő üvegfólia 9H Samsung Galaxy S8 G950, átlátszó minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdan

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ernest

A iPaky Effort szilikon tok + kijelzővédő üvegfólia 9H Samsung Galaxy S8 G950, átlátszó terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.12.2022

Értékelés:
(78.8%)