Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján iPaky műanyag tok Slim Carbon Flexible Samsung Galaxy A5 2017 Fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1170 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket iPaky műanyag tok Slim Carbon Flexible Samsung Galaxy A5 2017 Fekete kedvező áron 1170 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7426825340412

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martina

A iPaky műanyag tok Slim Carbon Flexible Samsung Galaxy A5 2017 Fekete terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Šimon

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a iPaky műanyag tok Slim Carbon Flexible Samsung Galaxy A5 2017 Fekete termékre mindőssze 1170 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arnold

1170 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a iPaky műanyag tok Slim Carbon Flexible Samsung Galaxy A5 2017 Fekete terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslava

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.12.2021

Értékelés:
(80.4%)