Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Kingston Canvas Select microSDHC 16GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/16GB) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1980 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Kingston Canvas Select microSDHC 16GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/16GB) kedvező áron 1980 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 740617274646

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohdana

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dionýz

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Mobilego.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miriama

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fridrich

Felülmúlta az elvárásaimat, a Kingston Canvas Select microSDHC 16GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/16GB) termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albert

A kategóriáját szinte mindig a Mobilego.hu áruházban keresem. Ez a Kingston Canvas Select microSDHC 16GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/16GB) mindössze 1980 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.04.2021

Értékelés:
(81.4%)