Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Kingston Canvas Select microSDXC 64GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/64GB) megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4470 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Mobilego.hu árulja ezt a terméket Kingston Canvas Select microSDXC 64GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/64GB) kedvező áron 4470 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 740617274769

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Mobilego.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alan

A Kingston Canvas Select microSDXC 64GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/64GB) termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Mobilego.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumír

Jó minőség elérhető áron 4470 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

A Mobilego.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurélia

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetozár

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Kingston Canvas Select microSDXC 64GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/64GB) termékre mindőssze 4470 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irena

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Mobilego.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roman

Még csak rövid ideje használom, de idáig 4470 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Kingston Canvas Select microSDXC 64GB UHS-I U1 + adapter (SDCS/64GB) termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.02.2023

Értékelés:
(80%)