Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzésre, 250 kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6850 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit aerobic stepper egy olyan sportberendezés, mely a csípő-, a comb- és a fenék izmainak erősítésére szolgál. A stepper felettébb egyszerű használatának hála minden olyan vásárlónk számára alkalmas, akik folyamatosan szeretnék növelni sportteljesítményüket. Ha az első teljesítményhatárt túllépi, edzése tovább nehezíthető azzal, hogy a taposófelületet egy emelettel magasabbra teszi a beállítható talapzat segítségével. Kézi súlyzókkal és különböző súlyterhelő segédeszközökkel a felső testrész is erősíthető, így a Klarfit aerobic stepper egyszerre több izomcsoport effektív edzését teszi lehetővé. A csúszásgátló talapzat és felület biztonságos felhasználást biztosítanak. A gumilábak védik padlója épségét és elnyelik a mozgás során keletkező esetleges nyikorgást.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzésre, 250 kg kedvező áron 6850 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113851

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

A Taposógépek kategóriáját szinte mindig a Electronic-Star.hu áruházban keresem. Ez a KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzésre, 250 kg mindössze 6850 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Demeter

A KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzésre, 250 kg minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivan

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Taposógépek kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

6850 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzésre, 250 kg terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valéria

A KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzésre, 250 kg terméknek nagyon jó értékelése van. A Taposógépek kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Móric

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzés, 79 x 10x 30 cm, 250 kg

KLARFIT aerobic stepper, otthoni edzés, 79 x 10x 30 cm, 250 kg

A Klarfit aerobic stepper egy edző kiegészítő, amely lehetővé teszi a csípő, comb és fenék...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(78.2%)