Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT állvány a hosszú és curl rúd súlyzókhoz <100kg megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 29110 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit állvány hosszú és curl rúd súlyzókhoz megbízható támogatást nyújt az edzőknek, amikor le kell győzniük saját magukat. A két állítható magasságú tárolófelülettel és a gyorszárral az állványt könnyen saját szükségleteihez igazíthatja az edzés során. A tömör acél test és a rendkívül biztonságos földszinti állványfelület lehetővé teszik a magas stabilitást és teherbírást 100kg-ig. A gumis alsó felületek védik a talajt a károsodástól, és csökkentik a zavaró hangokat az edzés folyamán. Az edzés után a mindössze 8 kg tömegű állványt könnyen és takarékosan mentheti, míg az állvány kiváló segítség a házi edzés során is. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket összeszerelésre kész állapotban küldjük, amelynek összeszerelése körülbelül 10 percet vesz igénybe. Az állványt súlyok és súlyzók nélkül küldjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT állvány a hosszú és curl rúd súlyzókhoz <100kg kedvező áron 29110 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322370120

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marína

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurélia

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Electronic-Star.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

29110 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a KLARFIT állvány a hosszú és curl rúd súlyzókhoz <100kg terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.04.2021

Értékelés:
(78.8%)