Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján KLARFIT edzőpad, otthoni edzőgép hasizomra megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 18390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Klarfit fekvő-ülő pad egy hatékony sporteszköz az olcsó, sok izomcsoportot átmozgató individuális otthoni edzéshez. Laikusok számára is alkalmas. Az edzőpad alapgyakorlata a klasszikus törzsemelés, amely igényességét szabadon, a saját teljesítményéhez igazíthat az öt fokozatban állítható magasságnak köszönhetően. A két vastagon párnázott, kellemes érintésű fogantyúnak köszönhetően az elvégezhető gyakorlatok száma bővül, tehát további izomcsoportokat is, például a lábakat és a karokat is bevonhatjuk az edzésbe. Az edzőpad fő felülete, a fekvőfelület, kényelmes kárpitozással bír, és ideális strapabírást kínál. A fekvőfelület anyaga (műbőr) könnyen karbantartható, kopásálló és könnyen szárad. A Klarfit edzőpadot pár lépésben összecsukhatjuk, és helytakarékosan tárolhatjuk, például az ágy alatt. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket összeszerelésre készen küldjük, és a szerelés körülbelül 5 percig tart. Ez az idő változhat a szerelő kézügyességétől függően.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket KLARFIT edzőpad, otthoni edzőgép hasizomra kedvező áron 18390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260236113318

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu , a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marína

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anabela

18390 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Stanislav

A KLARFIT edzőpad, otthoni edzőgép hasizomra terméknek nagyon jó értékelése van. A Döntött padok kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anastázia

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miriama

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a KLARFIT edzőpad, otthoni edzőgép hasizomra termékre mindőssze 18390 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.04.2021

Értékelés:
(80.8%)